منبع : بهداشت میحط قم
| 1 | تعیین سختی آب | دریافت فایل | |
| 2 | آشنایی بانحوه سنجش BOD وروشهای آن | دریافت فایل | |
| 3 | اندازه گیری ماده خشک و خاکستر مواد غذایی | دریافت فایل | |
| 4 | تشخیص رنگهای مصنوعی | دریافت فایل | |
| 5 | تعیین میزان رطوبت درموادغذایی وآرایشی -بهداشتی | دریافت فایل | |
| 6 | اندازه گیری نمک درنان | دریافت فایل | |
| 7 | آشنایی باآزمایشگاه شیمی محیط | دریافت فایل | |
| 8 | آشنایی بااجزای دستگاه اسپکتروفتومتری وقوانین اسپکتروفتومتری | دریافت فایل | |
| 9 | ایمنی درآزمایشگاه شیمی محیط | دریافت فایل | |
| 10 | آشنایی بانحوه سنجش COD وروشهای آن | دریافت فایل | |
| 11 | اسیدیته | دریافت فایل | |
| 12 | قلیائیت | دریافت فایل | |
| 13 | اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD | دریافت فایل | |
| 14 | اکسیژن محلول DO | دریافت فایل | |
| 15 | فلیم فتومتری Flame photometry | دریافت فایل | |
| 16 | جارتست | دریافت فایل | |
| 17 | سختی | دریافت فایل | |
| 18 | کلراید Mohers Method | دریافت فایل | |
| 19 | دما و PH | دریافت فایل | |
| 20 | محلول ها | دریافت فایل | |
| 21 | T.D.S | دریافت فایل | |
| 22 | آزمایشگاه شیمی عمومی | دریافت فایل | |
| 23 | ایمنی درآزمایشگاه شیمی محیط 2 | دریافت فایل |