این فایل شامل سرفصل های زیر می باشد:
۱- بازرسی بهداشتی
۲- GMP & HACCP
۳- قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
۴- دستورعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی
۵- فرم های ۲۴ گانه بهداشت محیط
۶- دستورعمل اجرایی بازرسی بهداشتی
۷- لیست نواقص بحرانی
۸- لیست نواقص غیربحرانی
۹- دستورعمل و الزامات رتبه بندی بهداشتی
۱۰- طبقه بندی پسماندها برای بازرسین بهداشت
۱۱- راهنمای گندزدایی
۱۲- عناوین چک لیست های بازرسی
۱۳- نظارت بر آب آشامیدنی و استخر شنا
نویسنده : محسن دهقان نیری
منبع : بهداشت محیط دات کام
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.
(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)