سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

پاورپوینت آلودگی های عفونی در آزمایشگاه و راههای کنترل آن

پاورپوینت آلودگی های عفونی در آزمایشگاه و راههای کنترل آن


حجم فایل : 6.1 MB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 47
بسمه تعالی آلودگی های عفونی در آزمایشگاه و راههای کنترل آن

چرا باید دستوالعمل های ایمنی را در آزمایشگاه بکار بندیم؟ تا:
از آلودگی خودمان با عوامل عفونی موجود در آزمایشگاه حین کار پیشگیری نمائیم
از آلودگی دیگران (همکاران، مراجعین، خانواده) با عوامل عفونی موجود در آزمایشگاه پیشگیری نمائیم
از آلودگی محیط پیشگیری نمائیم
از قوانین و نیزدستوالعمل های علمی- حرفه ای تبعیت کرده باشیم
کادر آزمایشگاه آموزش صحیح کادر در بدو ورود و آموزش ضمن خدمت
پرهیز از تعویض مکرر کادر
واکسیناسیون علیه HBV وبررسی BCG و انجام آزمایش های لازم شاملHBS Ab, Ag و سایر آزمایشات مربوط به بیماریهای منتقله از خون مانند ,HIV HCV در بدو ورود به کار و ثبت نتایج آزمایشات در پرونده
اخذ و نگهداری یک نمونه سرم( در منفی 80 درجه) در بدو شروع بکار
تشکیل پرونده ایمنی برای کادر
ثبت و گزارش هرنوع جراحت و حادثه ناشی از کار که برای هر یک از شاغلین در آزمایشگاه (کادر رسمی، نیرو های قراردادی، دانشجویان، خدمه،...) رخ میدهد در پرونده و اطلاع به مسئول کنترل عفونت و مشاوره با متخصص عفونی
مطالعه بر روی حوادث اتفاق افتاده در آزمایشگاه و شناسائی محل های پر خطر و اصلاح آن دستورالعمل ها بر اساس استاندارد ها قبلا آموزش داده شوند
شستشوی دستها: 30 ثانیه (در حالت عادی، با صابون) و در صورت آلودگی مشخص این زمان تا 45 ثانیه افزایش می یابد
ضدعفونی : الکل اتانول 70-62درجه (اکثر ژلهای ضد عفونی پایه الکلی دارند)
قبل از الکل زدن ، آلودگی و هرگونه کثیفی پاک شود شستشو و ضدعفونی دستها Where do we miss? Photos: WHO بخش های آزمایشگاه استفاده از دستکش، روپوش، ماسک (در موارد لزوم) الزامی است
از زیور آلات، ساعت، موبایل، لپ تاب شخصی، خودکار شخصی در حین کار (و محیط کار) استفاده نشود
از خودکار و لوازم اداری مختص محیط کار استفاده شود. بهتر است بر روی لوازم اداری هربخش لیبل زده شود تا به بخش های دیگر منتقل نشود
روپوش تا آخرین تکمه بسته
کفش: روباز نباشد، بدون بند
خوردن، آشامیدن، سیگار کشیدن، در داخل آزمایشگاه و
نگهداشتن مواد خوراکی در یخچال نگهداری مواد آزمایشگاهی،
ممنوع آلودگی عفونی در کجا اتفاق می افتد؟ اتاق انتظار
پذیرش
نمونه برداری
سرویس های بهداشتی
بخش های آزمایشگاه
اتاق استراحت کارکنان
سرویس های بهداشتی کارکنان
هنگام ریلیز جواب توسط مسئول
توسط وسایل شخصی کادر
توسط نیروی خدماتی آزمایشگاه
لوله شوئی
هنگام دفع زباله


مسیر جریان هوا مسیر جریان هوا مسیر جریان هوا مسیر جریان هوا مسیر جریان هوا 








فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط  با 47 اسلاید





نتیجه تصویری برای دانلود






















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.