نمونه سوالات استخدامی بهداشت محیط
توصیه های بهداشتی برای خرید و نگهداری فرآورده های لبنی - سایت بهداشت محیط ایران
X
تبلیغات
کالج کارآفرینی تیوان
سایت بهداشت محیط ایران
بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

توصیه های بهداشتی برای خرید و نگهداری فرآورده های لبنی

  • از خرید شیر خام (غیرپاستوریزه) حتی‌الامکان خودداری نمایید. اگر مجبور به استفاده از شیر خام غیرپاستوریزه هستید، حتما آن را جوشانده و یک دقیقه در حال جوش به‌هم بزنید.
  • شیر خام غیر پاستوریزه خریداری شده جهت مصرف را، به هیچ وجه قبل از مصرف در یخچال نگذارید.
  • ظروف مورد استفاده برای شیر غیرپاستوریزه پس از مصرف باید با آب ومایع ظرفشویی شسته شوند.
  • شیر پاستوریزه را حتما در داخل یخچال بین صفر تا چهار درجه به مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداری نمایید.
  • از نگهداری و خرید شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری نمایید.
  • چنانچه شیر پاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال بماند وعلایم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود، قبل از مصرف حداقل آن را بمدت یک دقیقه بجوشانید.
  • از مصرف خامه وکره غیرپاستوریزه خودداری نمایید.
  • از مصرف بستنی غیر پاستوریزه خودداری نمایید.
  • کره بسته‌بندی شده پاستوریزه تنها به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است. اگر می خواهید به مدت بیشتری آن را نگهداری کنید حتما باید در فریزر گذاشته شود.
  • توصیه می شود از پنیر بسته‌بندی با برچسب دارای مجوز های بهداشتی استفاده شود.
  • از خرید ومصرف دوغ فله‌ای خودداری نمایید.
  • از خرید کشک مایع که دارای علایم کپک زدگی وبوی نامطبوع می‌باشد، خودداری نمایید و قبل از مصرف آن را ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بجوشانید.
  • از خرید پنیر محلی تازه خودداری نمایید. پنیر تازه در صورتی قابل مصرف است که دو ماه در آب نمک داخل یخچال باقی بماند تا از آلودگی های میکروبی عاری شود.